Găsește-ne pe facebook
  • Звони: (+373) 78708886 / (022) 90-01-88 / (022) 90-02-88

Despre țară

Spania

Spania este un stat situat in sud-vestul Europei, ocupand cea mai mare parte din Peninsula Iberica, precum si Insulele Baleare si Pityuse din Marea Mediterana si Insulele Canare din Oceanul Atlantic. Are iesire la Oceanul Atlantic si la Marea Mediterana; la vest se invecineaza cu Portugalia, iar la nord-est cu Franta si Andorra.Spania este a doua cea mai populara țară din punct de vedere turistic din lume,dupa Franta,cu 52 milioane de vizitatori pe an.Cele mai populare destinații sunt metropolele Madrid și Barcelona, plus orașele Cordoba,Sevilia,Granada și Malaga în Andalusia.Spania este și o destinație populara de vară, cu Valencia,Insulele Canare și Insulele Baleare fiind foarte vizitate.


Cele mai populare destinații turistice din Spania

Orașul Barcelona

  

Pe frumoasa coasta a Marii Baleare se afla fermecatorul oras Barcelona. Acesta ofera cate ceva pentru fiecare, pentru ca toata lumea sa se bucure de o vacanta cu adevarat speciala, fiind al doilea oras ca marime din Spania. Puteti profita din plin de atractii pe timp de vara si numeroase sporturi nautice, pentru ca apele cristaline ale Marii Mediterane de Vest sunt irezistibile. Mai mult decat atat, Barcelona este gazda pentru zeci de obiective turistice interesante si atractii istorice. Biserica romano-catolica Sagrada Familia, Muzeul Picasso si comunitatea de Poble Espanyol sunt doar cateva exemple. In plus, probabil cel mai frumos loc din oras este stadionul Camp Nou, cel mai mare stadion de fotbal din Europa.

Orașul Madrid

  

Una dintre destinatiile turistice principale din Spania este, desigur, capitala sa. Madrid este, de asemenea, cea mai mare comunitate din Spania si ofera toate tipurile de divertisment si recreare. Mai mult decat atat, Madrid este un oras cu adevarat captivant, in primul rand, prin cladirile sale uimitoare, cu un stil arhitectural renascentist medieval. In plus, aici puteti gasi toate tipurile de confort si servicii de inalta clasa, care pot satisface chiar si cele mai capricioase gusturi - hoteluri de lux, locuri bune de servit masa, etc. Madrid ofera, de asemenea, o abundenta de atractii si, cu siguranta, ai avea nevoie de mult mai mult decat o vacanta pentru a te bucura de tot ceea ce capitala Spaniei are de oferit. Cu toate acestea, nu uitati sa vizitati Plaza de Cibeles, Muzeul Prado, Palatul Regal si Catedrala Madrid. 
 

Orașul Valencia

  

Valencia este al treilea oras ca marime din Spania, precum si o destinatie turistica foarte populara. Datorita localizarii sale pitoresti de-a lungul coastei Marii Mediterane ofera nenumarate posibilitati pentru activitati de vara si atractii. Climatul subtropical le garanteaza oaspetilor vreme buna, si raze de soare pe tot parcursul anului. Mai mult decat atat, Valencia este faimoasa pentru numeroase evenimente sportive internationale, cum ar fi Formula 1 Grand Prix din Europa, Liga Campionilor, Moto GP si multe altele. Valencia este un oras vibrant si plin de culoare, si pe langa numeroasele obiective turistice va puteti bucura si de cazari de lux si restaurante cu preparate delicioase. Evident Valencia este o destinație turistica foarte atragatoare.
 

Palma de Mallorca

  

Principalul port si un domeniu major urban pentru Insulele Baleare, orasul Mallorca, este, de asemenea, un oras foarte frumos, situat pe insula cu acelasi nume. Palma de Mallorca este, fara indoiala, o destinatie turistica foarte populara, deoarece, pe langa orasul Mallorca veti mai intalni numeroase cladiri cu o arhitectura gotica incredibila, precum si o multime de optiuni pentru recreere. Intreaga insula este marginita de comunitati pitoresti si o varietate de plaje stancoase, iar tarmul de nord-vest este dominat de dealuri si paduri maiestuoase de munte. Cu toate acestea, veti gasi numeroase plaje cu nisip alb, precum si multe situri istorice. Catedrala La Seu si Biserica Santa Eulalia sunt doua exemple impresionante, in timp ce Castelul Bellver si zona inconjuratoare a parcului este un alt loc pe care nu trebuie sa-l ratati. 
 

Marbella

  

Orasul Marbella este situat de-a lungul frumoasei coaste a Marii Mediterane, la cativa kilometri est de Stramtoarea Gibraltar. Vacanta in Marbella va fi transformata intr-o experienta foarte eleganta, stilata si de neuitat, datorita razelor de soare de pe tot parcursul anului, nenumaratelor sporturi de apa si a bazei de agrement sofisticate. Astfel, Marbella este cu siguranta una dintre cele mai populare destinatii turistice situate de-a lungul coastei de sud. O multime de produse alimentare delicioase, petreceri pe plaja non-stop, precum si obiective turistice interesante, cum ar fi Muzeul Bonsai, ofera o experienta foarte speciala. 
 

Orașul Bilbao

  

Bilbao este un loc foarte vizitat, fiind unul dintre orasele cele mai atractive si pitoresti din nordul Spaniei. De asemenea, o istorie de aproape cinci secole il transforma intr-o arena a contrastelor. In timp ce orasul vechi din Bilbao va ofera o multime de cladiri impresionante vechi, cum ar fi Catedrala Gotica Santiago, intr-o alta parte se afla numeroase cladiri moderne, cum ar fi Muzeul Guggenheim. Printr-o varietate de parcuri de agrement, locuri si estuare pitoresti, in Bilbao va puteti bucura de o relaxare absoluta in mijlocul orasului. Bilbao este o destinatie tentanta pentru vacanta unde trebuie sa faceti multe fotografii.