Găsește-ne pe facebook
  • Звони: (+373) 78708886 / (022) 90-01-88 / (022) 90-02-88

Relax Tur Muntenegru + 1 Noapte cazare in Serbia!

  • Relax Tur Muntenegru + 1 Noapte cazare in Serbia!

,,Info Relax Tur” Muntenegru cu vizitarea Serbiei și Croației.

Marea Adriatica + multe excursii captivante .

Pretul include:

- Transport tur/retur (Autocar confortabil)

- Cazare in Serbia -1 noapte + Budvanska Rivijera – 6 nopti!

- Masa 7 dejunuri+7 Cini

- Conducator de grup din partea companiei!

- Ghid calificat in timpul excursilor!

Excursii gratuite: * Excursii gratuite:
Porțile de fier, Cazanele Dunării, Statuia lui "Decebal", Capitala Serbiei - Belgradul, Budva, Orașul vechi Budva, Golful Kotor, Orașul Perast, Orașul Kotor, Orașul vechi Kotor, Insula Sveti Stefan, Parcul Milocer, Canionul Moraca, Canionul Tara, Manastirea Moraca.

Pret - 299 euro/pers

Toate excursiile sunt programate pentru grup de 40 pers!

           

-Adaugator la dorinta : Dubrovnik, Croatia  (25-30 euro) Manastirea Ostrog (20-25 euro) Lacucul Skadar (30-35 euro)

Programul Turului:

1 zi – 19.05.2019 – 16:00- Organizarea grupului.

2 zi – 20.05.2019 –  Dimineata trecem Punctul de frontiera cu Serbia ,,Portile de Fier’’/ Excursie pietonala Cazanele Dunarii , Statuia lui Decebal.Sosirea in Serbia. Ora sosirii aproximativ 11:00 – 12:00; Excursii prin Belgrad,Capitala Serbiei. Intra in pret cazarea in Hotelul Elegance 3*, dupa excursii, Cina inclusa in pret!

 

3 zi - 21.05.2019 – Micul dejun in Hotelul Elegance 3*, inclusa in pret . Ne deplasam spre Muntenegru.
 Sosirea in Muntenegru, orasul Becici. Cazarea in “Vila Becica”3* . Cina in restaurantul Palma – inclusa in pret. Facem cunostinta .

   

4 zi-22.05.2019Micul dejun in Restaurantul  Palma (Becici). Organizarea grupului. Excursie pietonala insotita de ghid prin or. Budva (Pornirea din orasul Vechi Budva). Excursia inclusa in pret. Plimbare cu caterul pana la Insula Sf. Nicolai (taxa se achita suplimentar aproximativ  3-5 euro tur/retur.) Dupa timp liber pentru shopping sau timp pentru plaja. Cina la restaurantul Palma (Becici).

   

5 zi - 05.23.19 - Micul dejun la restaurantul Palma (Becici). Excursie la Golful Kotor (orașul Perast, inima golfului Kotor, transfer pe insula Maicii Domnului cu barca. Vizitați biserica de pe insulă și muzeul, care conține cea mai mare parte a istoriei golfului și faimoasa tapițerie brodată de o femeie cu fire de aur și argint; din propriul par. Transfer la orașul Kotor, excursie la Orașul Vechi din Kotor cu ghid). Excursia  inclusa in pret. Taxele pentru intrarea în muzee și pentru călătoriile cu barca sunt plătite independent de către turisti aproximativ 3-4 euro. Cina la restaurantul Palma (Becici).

 

6 zi - 24.05.2019 - Micul dejun la restaurantul Palma (Becici). Zi libera pentru turisti. Timp liber pentru plaja. Este posibil să vizitați parcul acvatic din Budva. Timp pentru shopping. Posibilitatea organizarii la cerere excursie la Lacul Skadar (pentru o taxă suplimentara de 20-25 de euro Cina la restaurantul Palma (Becici).

 

7 zi - 25.05.2019 – Micul  dejun la restaurantul Palma (Becici). Zi  liberă pentru plaja. La cererea întregului grup, posibilitatea   organizarii o excursie în Croația (Dubrovnik). Preț aproximativ 25-30 de euro/persoană. Cina la restaurantul Palma (Becici).

 

8 zi – 26.05.2019 – Micul dejun la restaurantul Palma (Becici). Monastic Tour Excursie la locurile sfinte. Principalele sanctuare din Muntenegru. Mănăstirea Ostrog și Mănăstirea Cetinje. În primul rând, vom vizita capitala istorică a Muntenegrului, orașul Cetinje, unde se află Manastirea Cetinje. Mănăstirea este bogată în istorie și păstrează mâna Sfântului Ioan Botezătorul, precum și o particulă a crucii dătătoare de viață a Domnului, păstrată și adusă din Rusia. După ce a fost  mutat la Mănăstirea Ostrog – a devenit unul dintre cele mai sfinte locuri din Muntenegru. Aici se țin relicvele lui Vasili Ostrozhski, iar pelerinii vin aici pentru a cere un miracol. Se crede că acesta este al treilea cel mai vizitat loc de pelerinaj din lume, după mormântul lui Hristos și a muntelui Sfânt din Ierusalim.

Cina la  restaurantul Palma (Becici). Taxă pentru excursie (25-30 euro).

  

9 zi- 27.05.2019 -  Mic dejun devreme în restaurantul Palma (Becici). Eliberarea numerelor intre orele 9: 30-10: 00. Pornirea spre  un tur al obiectivelor turistice fără ghid spre insula Sf Stefan. Plimbare în parcul Milocer. După o excursie vizitam obiectivelor turistice canion Moracha și canionul Tara.Timp pentru poze de grup.De asemenea, facem oprire la Manastirea Moracha.
După pornirea spre  Chișinău.

10 zi - 28.05.2019 -  Trecerea Frontierei  si sosirea in Chisinau pe data de 29.05.2019 seara .

Pe curand Muntenegru – tara de Vis!

Nu este inclus in pret:

- Intrarile in Muzeuri , parcuri si alte obiective turistice ;

-  Deplasarea cu caterul (2- 4 euro);

- Deplasarea cu altor tipuri de transport ce nu este legat de autocarul nostru.

-  Cheltuieli individuale: în hoteluri, telefon, canale de plată, alcool, seifuri, mese și divertisment în afara programului;

- Cheltuieli personale;

- Taxa de stațiune (1 euro / zi) se plătește la agenție la rezervare!

- Asigurarea medicală

* Agenția de turism "Donatella Tur" își rezervă dreptul de a face modificări în program, în funcție de numărul de persoane, de vreme sau de alți factori neprevăzuți.