Găsește-ne pe facebook
  • Call us: (+373) 78708886 / (022) 90-01-88 / (022) 90-02-88

Accommodation in Montenegro

Agentia de Turism Donatella Tur propune cazare in Montenegro atit in Ville econome, de lux cit si in Hotele. 

Pentru o odihna de neuitat in tara verde cu oameni binevoitori si ospitalieri, propunem urmatoarele regiuni:  •   Budva/Будва - Este un oraș de coastă din MuntenegruZona de coastă, numită Budvanska Rivijera este centrul turismului muntenegrean, și este cunoscută pentru viața sa în timpul nopților, plajelor cu nisip și pentru arhitectura cu influențe mediteraneene. In Budva sunt plaje foarte frumoase - in special plaja Mogren si Slaveanski. Interesant va fi sa vizitati si plaja Capitolul Richard. Apa in Budva este foarte curata si destul de calda. Curentii reci ai golfului sunt acoperiti de insula Sf. Nicolae.


  • Bečići/Бечичи - O statiune moderna, Becici este complementara orasului Budva (la 4 km distanta). Regiunea atrage turistii prin infrastructura sa bine dezvoltata si plaja exceptionala. In Becici plaja este destul de extinsa combinata cu pietre marunte si nisip. In Paris, in 1935, plaja din Becici a primit premiul '' Golden Palm'' pentru cea mai frumoasa plaja din Europa. Statiunea reprezinta un centru turistic cu magazine, restaurante si cafenele. Poate fi considerata o zona de scaldat cu toate facilitatile necesare, o zona pentru sport, agrement si relaxare, cu spatii verzi special amenajete pentru diferite sporturi.


  • Petrovac/Петровац - Un orasel turistic, situat intr-un golf pitoresc in forma de potcoava cu o frumoasa plaja de o culoare roșietic galbena. Aerul din oras este curat si are proprietati de vindecare deoarece Petrovac este inconjurat de plantatii de maslini si coniferi. Desigur este renumit si prin multe alte plante exotice: lamii, mandarine, smochine, kiwi, struguri, oleandri si palmieri. Pe malul marii se extind mai multe hotele, restaurante, cafenele, magazine de suvenire, cofetarii, patiserii, pizzerii. Petrovac este locul perfect pentru odihna de familie. In partea de sus a primei insule stincoase se afla Biserica-Capela, unde aveti posibilitatea sa bateti clopotul. Golful Lućice (Лучица)-una dintre cele mai frumoase pe coasta din Muntenegru, unde va puteti bucura de zgomotul de surf, mirosul de pini si chiparosi, oliandri infloriti si nisipul marunt. La celalalt capat de Petrovac puteti gasi o promenada frumoasa, inconjurata de pini seculari, la o altitudine de 50 metri dea lungul marii.


  •  Rafailovici/Рафаиловичи - La sfirsitul plajei Becici este situat Rafailovici-O statiune turistica nu foarte mare dar cu peisajele sale colorate ce te cucereste din prima. Compusa dintr-un centru turistic modernizat cu restaurante, magazine, cafenele sunt create conditii pentru o odihna linistita si practicarea activa a sportului. Mai mult ca atit Rafailovici se considera una dintre cele mai pitoresti regiuni de pescuit din Muntenegru. Rafailovici este statiune cu un peizaj exceptional, odihna activa in aer liber si ecologie curata-locul preferat de turisti din mai multe tari ale lumii. Este situat la o margine a marii cu o plaja frumoasa de aur. Importanta plajei a fost confirmat in 1935 si 1936 cu premii a comisiilor autoritare, a fost numita cea mai buna plaja din Europa. De atunci popularitatea de odihna a acestei statiuni nu a contenit. In general aceasta asezare frapeaza prin faptul ca pare ca o imagine viu colorata. Mare, nisip, verdeata-toate culorile combinate par ireal de frumos. Sau soarele este motivul sau poate clima subtropicala face ca aceasta regiune sa fie parca pictata.


  • Sfintul Stefan/Святой Стефан - Sveti Stefan se afla la 6 km de Budva. Este una din cele mai scumpe regiuni turistice din Muntenegru. Plaja se intinde pe o lungime de 2 km si este formata din frumosul nisip rozoviu. Pe insula se afla un mic istm de straturi de pietris regenerate, care, in sine, este un fenomen unic -istum este natural nu artificial. Pe insula Sveti Stefan nu ai timp sa te plictisesti. Se gasesc cafenele confortabile, posibilitatea de a face sport sau de a te legana intr-o excursie cu barca, scufundari (diving) interesante pe malul lacului. Plajele aici sunt cu nisip/pietris. Din cauza compozitiei minerale speciale, pietricelele locale au o culoare roz, care este vizibila mai ales in razelel soarelui care rasare si apune. Acest lucru creaza o atmosfera linistita si romantica. Care ramine in memorie si suflet pentru o lunga perioada de timp, creand o dorinta de a reveni iar si iar. Gratie numeroaselor sale avantaje, insula a primit prestigiosul ''Golden Apple''.