Găsește-ne pe facebook
  • Call us: (+373) 78708886 / (022) 90-01-88 / (022) 90-02-88

TUR EXCURSIONAL DE 8 MARTIE!

TUR EXCURSIONAL DE 8 MARTIE!

Lviv, Cracovia, Wroclaw, Viena ,Bratislava!

Perioada turului: 04.03.2019 - 10.03.2019

Pret pina la 31.01.2019 - 259 euro/pers

Pret standart - 279 euro/pers 

 

5 zile/ 4 nopti cazare la hotel 3* (1 noapte in Lviv-1 noapte in Cracovia - 2 nopti in Viena )

Mic dejun

Tur de oras prin Lviv, Cracovia, Wroclaw, Viena ,Bratislava.

Transportul tur – retur si pe tot parcursul programului de vizitare a obiectivelor turistice

Insotitor de grup

Asigurarea medicala

Ghizii locali de limba rusa in toate orasele

 

Oferta nu include:

Prinzul si cina

Cheltuieli personale

Programul Turului:

1 zi            04.03.2019   Plecarea din Chisinau  la ora 23:30

2 zi           05.03.2019 9:00 - Sosirea in orasul Lviv   Popas pentru Mic dejun 
Ecursie prin Orasul Vechi Lviv ,Ansamblul pietelor centrale,Turnul Ratusha (exterior + INTERIOR),Catedrala Latina,Capela Boimov,Castelul ezuitilor,Cartierul armenesc cu vizitarea bisericii armenesti,Scuarul italienesc,Atelierul ciocolatei,Biserica Dominicana,Cartierul evreesc,Catedrala St. YURA, principala biserica greco-catolica din Ucraina, “cartea de vizita” a orasului.
Timp liber seara cazarea in orasul Lviv hotel 3*

3 zi   06.03.2019  Mic dejun. 10:00 Pornirea spre Cracovia !

Sosirea in Cracovia 13:00 – 14:00 Cazarea in Hotel 3*

Excursie cu ghid prin orasul Cracovia (3-4 ore):  veti vizita Orasul Vechi, Castelul si Soborul Wawel, va veti deplasa pe strazile lui Canonici si Grodzka (strazi vechi care au fost parte din Calea Regala, care au casele lipite, creind un coridor care te duce in lumea antichitatii, fiecare cladire aici este o opera de arta), deplasare spre Universitatea Jagiellona (cea mai veche universitate din Polonia, a doua ca vechime din Europa Centrala si una dintre cele mai vechi din lume).  Veti vizita Bazilica Sf. Maria din Cracovia cu altarul sau magnific gotic creat de Wit Stwosz, va veti plimba prin Hala Postavarilor (Sukiennice) – este una dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale orasului. Turul se incheie la zidurile de aparare in apropiere de Barbican si Poarta lui Florian.
Cazare in  hotel de 3*. Odihna. Timp liber pentru cumparaturi sau plimbari pe stradutele orasului istoric, care prin dezvoltarea sa in perioada mai multor secole a dus la o imbinare a mai multor stiluri arhitecturale: gotic, renascentist sau baroc.

4 zi  07.03.2019 Mic dejun. Eliberarea camerelor. Deplasarea spre orasul Wroclow. Bun venit  la un tur panoramic prin Wroclaw – „Sfinta floare a Europei, perla intre orase”, un oras cu o istorie de aproape 2000 de ani, construit pe 12 insulite conectate de peste 100 de poduri. Din cauza numeroaselor canale si poduri orasul este, de asemenea, numit si Venetia poloneza. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Deplasare spre Viena. Cazare in hotel de 3*2 nopti

 5 zi   08.03.2019 Mic dejun. Tur excursional prin Viena Plecarea spre Viena, Excursie (cu ghid) - Tur panoramic prin Viena, unde se va vizita: "Ringstrasse" (strada centrala din Viena), Palatul Schonbrunn, Palatul Hofburg si gradina palatului Burggarten cu statuia lui Mozart, Catedrala Sf. Stefan (Stephansdom), Sediul ONU, Opera, Turnul Dunarii, Biserica Votiva si Roata Mare din Prater etc. Timp liber.

  • La dorinta croaziera pe Dunare (se achita suplimentar)

6 zi  09.03.2019 – Mic Dejun Deplasarea spre BratislavaTur excursionist prin Bratislava Castelul Bratislava- Hrad cum îi spun localnicii. Situat pe un deal de unde supraveghează îndeaproape Dunărea, podurile de peste Dunăre, centrul vechi dar și partea nouă cu ale sale clădiri zvelte din sticlă, Castelul Bratislava este prima oprire, obligatorie  a fiecărui vizitator
Turnul Coroanei pentru o imagine (și mai ) de la înălțime, grădinile baroce sau grajdurile regale (de neratat dacă ajungi primăvara sau vara), ar trebui să cobori agale spre centrul istoric, acolo unde se află cele mai multe dintre atracțiile Bratislavei.
Nu pleca până nu admiri de sus celebrul pod peste Dunăre, Most SNP, îți va atrage privirea oricum de sus, de pe meterezele castelului. Este cel mai mare pod suspendat pe cabluri din lume, susținut de un singur stâlp înalt de 84,6 m, cu doi piloni printre care trece calea rutieră.
Plimbare prin centrul vechi al Bratislavei; Catedrala Sfântul Martin,Plimbări  pe străduțele pietruite, umbrite de clădiri vechi, dar vesele, din centrul istoric.
Biserica Albastră are hramul Biserica Sf. Elisabeta, Castelul Devín. Dacă ai mai mult timp, nu rata Castelul Devín, deși este practic o ruină.

09.03.2019 Pornirea spre Chisinau!

7 zi 10.03.2019     Sosire in  Chisinau.

*!!!!Compania de turism "Donatella Tur" își asuma dreptul de a efectua modificări în program, în funcție de numărul de persoane sau de alți factori neprevăzuți.